Dia de mercat

Per celebrar la mudança R. i jo varem anar a sopar a Le Petit Bergerac, un restaurant acollidor de menjar francés.

Le Petit Bergerac

Le Petit Bergerac

Dels primers no vaig fer fotos, però de segon varem menjar filet de bou i croustillon d’ànec:

Filet de bou

Filet de bou

Guarnició de patates

Guarnició de patates

Croustillon de magret d'ànec

Croustillon de magret d'ànec

I per postres, milfulles de maduixetes amb nata de festucs i piràmide de xocolata negra amb taronja..

Milfulles de maduixetes

Milfulles de maduixetes

Piràmide de xocolata negra

Piràmide de xocolata negra

Al dia següent vam anar al mercat de Santa Caterina, jo no hi havia estat mai i em va encantar. Tot tan nou i amb molta menys gent que la boqueria…

Mercat de Santa Caterina

Mercat de Santa Caterina

Enciam

Enciam

Varietats de tomàquet

Varietats de tomàquet

Bolets

Bolets

Formatges

Formatges

Ous

Ous

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: